\require{AMSmath} Kritische waarde in maanden? Vermogensbehoefte van een onderneming is naar verwachting als volgt: (alle bedragen in 1000€) jan: 200, feb: 200, maart: 215, april: 215, mei: 250, juni:200, juli: 160, aug: 140, sep: 130, okt: 150, nov: 165, dec: 185 De onderneming kan beschikken over een kort vreemd vermogen tegen 11%, lang vreemd vermogen tegen 8%. Eventueel overtollige middelen kunnen worden uitgezet tegen 2%. Wat is de kritische termijn in maanden? Antwoordt is 8 maar was is de berekening? Ronny Student hbo - zondag 8 mei 2005 Antwoord Ronny Kritische termijn= ((8-2)/(11-2))*12=8 maanden. Groetend, kn maandag 9 mei 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Vermogensbehoefte van een onderneming is naar verwachting als volgt: (alle bedragen in 1000€) jan: 200, feb: 200, maart: 215, april: 215, mei: 250, juni:200, juli: 160, aug: 140, sep: 130, okt: 150, nov: 165, dec: 185 De onderneming kan beschikken over een kort vreemd vermogen tegen 11%, lang vreemd vermogen tegen 8%. Eventueel overtollige middelen kunnen worden uitgezet tegen 2%. Wat is de kritische termijn in maanden? Antwoordt is 8 maar was is de berekening? Ronny Student hbo - zondag 8 mei 2005
Ronny Student hbo - zondag 8 mei 2005
Ronny Kritische termijn= ((8-2)/(11-2))*12=8 maanden. Groetend, kn maandag 9 mei 2005
kn maandag 9 mei 2005
©2001-2024 WisFaq