\require{AMSmath} Nuldelers vinden Hoe kan ik snel alle nuldelers vinden van bijv Z36 ?. Met een tabel lukt wel maar dat kost nogal veel tijd. Gr. Hul Thijs Student hbo - woensdag 4 mei 2005 Antwoord Je moet dus niet-nul-elementen x en y vinden van Z36 zodanig dat x·y=36k=0 mod 36 Dus alles producten die een veelvoud zijn van 36... km woensdag 4 mei 2005 Re: Nuldelers vinden ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik snel alle nuldelers vinden van bijv Z36 ?. Met een tabel lukt wel maar dat kost nogal veel tijd. Gr. Hul Thijs Student hbo - woensdag 4 mei 2005
Thijs Student hbo - woensdag 4 mei 2005
Je moet dus niet-nul-elementen x en y vinden van Z36 zodanig dat x·y=36k=0 mod 36 Dus alles producten die een veelvoud zijn van 36... km woensdag 4 mei 2005
km woensdag 4 mei 2005
©2001-2024 WisFaq