\require{AMSmath} Veeltermfuncties een klein vraagje de volgende functievoorschriften enzo... ik kan dit niet uitwerken f(x)= 2 x - (x3 - x2 - x - 1) gr(f)= ..... wilt u mij helpen aub ... Jean Jean 2de graad ASO - maandag 2 mei 2005 Antwoord De graad van een veeltermfunctie f is de grootst voorkomend exponent van het argument (hier x). Voorbeeld (^=tot de macht): gr(x2+x+5)=2 gr(x^10+x^4)=10 gr(x(x^8-1)-x^9)=8 (opgepast! werk eerst uit naar standaardgedaante) Kan je nu je eigen vraag beantwoorden? cl maandag 2 mei 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
een klein vraagje de volgende functievoorschriften enzo... ik kan dit niet uitwerken f(x)= 2 x - (x3 - x2 - x - 1) gr(f)= ..... wilt u mij helpen aub ... Jean Jean 2de graad ASO - maandag 2 mei 2005
Jean 2de graad ASO - maandag 2 mei 2005
De graad van een veeltermfunctie f is de grootst voorkomend exponent van het argument (hier x). Voorbeeld (^=tot de macht): gr(x2+x+5)=2 gr(x^10+x^4)=10 gr(x(x^8-1)-x^9)=8 (opgepast! werk eerst uit naar standaardgedaante) Kan je nu je eigen vraag beantwoorden? cl maandag 2 mei 2005
cl maandag 2 mei 2005
©2001-2024 WisFaq