\require{AMSmath} F1² +F2²+F3²+...+Fn²=? Halloik heb (weer) een vraag. wat is de oplossing van (F1)2 + (F1)2 + (F1)2 + ... + (Fn)2??ik kom er niet uit, kunnen jullie me helpen??(F1)2 + (F1)2 + (F1)2 + ... + (Fn)2 = ??harstikke bedankt!groetjes,Elly Elly K Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 28 april 2005 Antwoord Elly, de som is gelijk aan F(n)F(n+1).Is eenvoudig te bewijzen met inductie.Groetend, kn donderdag 28 april 2005 Re: F1² +F2²+F3²+...+Fn²=? Re: F1² F2² F3² Fn²=? ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Halloik heb (weer) een vraag. wat is de oplossing van (F1)2 + (F1)2 + (F1)2 + ... + (Fn)2??ik kom er niet uit, kunnen jullie me helpen??(F1)2 + (F1)2 + (F1)2 + ... + (Fn)2 = ??harstikke bedankt!groetjes,Elly Elly K Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 28 april 2005
Elly K Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 28 april 2005
Elly, de som is gelijk aan F(n)F(n+1).Is eenvoudig te bewijzen met inductie.Groetend, kn donderdag 28 april 2005
kn donderdag 28 april 2005
©2001-2024 WisFaq