\require{AMSmath} Bewijs macht van gejungeerde v.v. Ik moet bewijzen dat het toegevoegde van c tot de macht n gelijk is aan de macht n van het toegevoegde van c.____ _(cn) = (c)nIk heb geen flauw benul hoe ik dit moet doen... arno Overige TSO-BSO - woensdag 27 april 2005 Antwoord WvR woensdag 27 april 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet bewijzen dat het toegevoegde van c tot de macht n gelijk is aan de macht n van het toegevoegde van c.____ _(cn) = (c)nIk heb geen flauw benul hoe ik dit moet doen... arno Overige TSO-BSO - woensdag 27 april 2005
____ _(cn) = (c)n
arno Overige TSO-BSO - woensdag 27 april 2005
WvR woensdag 27 april 2005
©2001-2024 WisFaq