\require{AMSmath} Logaritmische vergelijking Hoi,Is deze logaritmische vergelijking oplosbaar?2log(x)=4log(2x+1)Het antwoord volgens Maple geeft een benadering waar volgens mij 1 + sqrt(2) mee bedoeld wordt, maar zelf kom ik er niet uit.Zelf ben ik gekomen tot ==2log(x)=2log(2x+1)/2log(4) .....Hebben jullie een idee verder?Groet Maikel Student hbo - woensdag 27 april 2005 Antwoord Voor ideeën kan je natuurlijk altijd terecht op de 1. Rekenregels machten en logaritmen.Zou ik doen... WvR woensdag 27 april 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi,Is deze logaritmische vergelijking oplosbaar?2log(x)=4log(2x+1)Het antwoord volgens Maple geeft een benadering waar volgens mij 1 + sqrt(2) mee bedoeld wordt, maar zelf kom ik er niet uit.Zelf ben ik gekomen tot ==2log(x)=2log(2x+1)/2log(4) .....Hebben jullie een idee verder?Groet Maikel Student hbo - woensdag 27 april 2005
Maikel Student hbo - woensdag 27 april 2005
Voor ideeën kan je natuurlijk altijd terecht op de 1. Rekenregels machten en logaritmen.Zou ik doen... WvR woensdag 27 april 2005
WvR woensdag 27 april 2005
©2001-2024 WisFaq