\require{AMSmath} Limiet berekenen lim x2 - 2x - 3x-> -1 ----------- = x + 1 kruif Leerling mbo - donderdag 20 juni 2002 Antwoord Ontbind x2 - 2x - 3 in (x - 3)(x + 1) en gebruik je kennis van je reeds beantwoorde vraag. MBL donderdag 20 juni 2002 Re: Limiet berekenen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
lim x2 - 2x - 3x-> -1 ----------- = x + 1 kruif Leerling mbo - donderdag 20 juni 2002
lim x2 - 2x - 3x-> -1 ----------- = x + 1
kruif Leerling mbo - donderdag 20 juni 2002
Ontbind x2 - 2x - 3 in (x - 3)(x + 1) en gebruik je kennis van je reeds beantwoorde vraag. MBL donderdag 20 juni 2002
MBL donderdag 20 juni 2002
©2001-2024 WisFaq