\require{AMSmath} Zijdelingse oppervlakte Ik moet de zijdelingse oppervlakte die beschreven is door de grafiek van f berekenen: f(x)= Ö(6-x) over (0,4) en bij wenteling om x S= ò2pÖ(6-x)Ö(1+(f'(x))2) dx f'(x)= -1/(2Ö(6-x)) (f'(x))2= 1/(24-4x) Nu moet ik dit invullen in de integraal maar hoe los ik deze integraal dan op? Kim 3de graad ASO - vrijdag 22 april 2005 Antwoord Davy zaterdag 23 april 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet de zijdelingse oppervlakte die beschreven is door de grafiek van f berekenen: f(x)= Ö(6-x) over (0,4) en bij wenteling om x S= ò2pÖ(6-x)Ö(1+(f'(x))2) dx f'(x)= -1/(2Ö(6-x)) (f'(x))2= 1/(24-4x) Nu moet ik dit invullen in de integraal maar hoe los ik deze integraal dan op? Kim 3de graad ASO - vrijdag 22 april 2005
Kim 3de graad ASO - vrijdag 22 april 2005
Davy zaterdag 23 april 2005
©2001-2024 WisFaq