\require{AMSmath} Even dubbelchecken of ik het goed heb gedaan Klopt het dat de afgeleide van f(x) = (3x2+5x)^9 = f'(x) = 9(6x+5)(3x2+5x)^8? Heb ik de regels goed toegepast? Alvast bedankt Jerrel Student hbo - vrijdag 22 april 2005 Antwoord Beste Jerrel, Het klopt In het vervolg kan je het zelf controleren, we hebben er op wisfaq een speciale tool voor. Zie onderstaande link. mvg, Tom Zie Differentiëren td vrijdag 22 april 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Klopt het dat de afgeleide van f(x) = (3x2+5x)^9 = f'(x) = 9(6x+5)(3x2+5x)^8? Heb ik de regels goed toegepast? Alvast bedankt Jerrel Student hbo - vrijdag 22 april 2005
Jerrel Student hbo - vrijdag 22 april 2005
Beste Jerrel, Het klopt In het vervolg kan je het zelf controleren, we hebben er op wisfaq een speciale tool voor. Zie onderstaande link. mvg, Tom Zie Differentiëren td vrijdag 22 april 2005
Zie Differentiëren
td vrijdag 22 april 2005
©2001-2024 WisFaq