\require{AMSmath} Bepaal de volgende waarde Kunt u mij helpen met het bepalen van de volgende waarden (berekeningswijze en uitkomst)? a) x tot de macht 5 = 5 b) log x = 3 Alvast bedankt! Jerrel Student hbo - vrijdag 22 april 2005 Antwoord a) Verhef beide leden tot de macht (1/5) b) Verhef 10 tot beide leden cl vrijdag 22 april 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kunt u mij helpen met het bepalen van de volgende waarden (berekeningswijze en uitkomst)? a) x tot de macht 5 = 5 b) log x = 3 Alvast bedankt! Jerrel Student hbo - vrijdag 22 april 2005
Jerrel Student hbo - vrijdag 22 april 2005
a) Verhef beide leden tot de macht (1/5) b) Verhef 10 tot beide leden cl vrijdag 22 april 2005
cl vrijdag 22 april 2005
©2001-2024 WisFaq