Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Het volume

wat is de formule van volume,dan met massa en p
zoals de formule p; m/v

Iris v
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 21 april 2005

Antwoord

Beste Iris,

Ik ben niet helemaal zeker van wat je nu vraagt, maar zoals je zelf al aangeeft is de (gemiddelde) dichtheid p gelijk aan de massa gedeeld door het volume.
Wil je hieruit nu het volume, in functie van p en m?

Als p = m/v = pv = m = v = m/p

Bedoel je dat?

mvg,
Tom

td
donderdag 21 april 2005

©2001-2024 WisFaq