\require{AMSmath} Gulden snede hoe kom je op: (1-x)/x = x/1 kruislings vermenigvuldigen geeft x2+x-1=0 Ik bedoel hoe je de kruisproduct uitwerkt bill Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 21 april 2005 Antwoord WvR donderdag 21 april 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe kom je op: (1-x)/x = x/1 kruislings vermenigvuldigen geeft x2+x-1=0 Ik bedoel hoe je de kruisproduct uitwerkt bill Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 21 april 2005
bill Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 21 april 2005
WvR donderdag 21 april 2005
©2001-2024 WisFaq