\require{AMSmath} Invullen en berekenen Hoe bereken ik y=ln[WORTEL5]1+v2 in v=1 R Student hbo - woensdag 19 juni 2002 Antwoord Beste R, (je mag de volgende keer ook rustig met je voornaam ondertekenen hoor. ) Ik neem aan dat je met wortel5 de 5e-machts-wortel bedoelt. nou is 5e-machts-wortel van x = x1/5 dus jouw functie luidt: ln(1+v2)1/5 als ik je nou de volgende rekenregel verklap: glog(ab) = b.glog(a) en dus ook: ln(ab) = b.ln(a) Dan kun jij je probleem misschien weer zelf verder oplossen. groeten, Martijn mg donderdag 20 juni 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken ik y=ln[WORTEL5]1+v2 in v=1 R Student hbo - woensdag 19 juni 2002
R Student hbo - woensdag 19 juni 2002
Beste R, (je mag de volgende keer ook rustig met je voornaam ondertekenen hoor. ) Ik neem aan dat je met wortel5 de 5e-machts-wortel bedoelt. nou is 5e-machts-wortel van x = x1/5 dus jouw functie luidt: ln(1+v2)1/5 als ik je nou de volgende rekenregel verklap: glog(ab) = b.glog(a) en dus ook: ln(ab) = b.ln(a) Dan kun jij je probleem misschien weer zelf verder oplossen. groeten, Martijn mg donderdag 20 juni 2002
mg donderdag 20 juni 2002
©2001-2024 WisFaq