\require{AMSmath} Wanneer is parabool/lijn=lijn? Hallo, wij zitten met de handen in het haar omdat we hier maar niet uitkomen. Dit is onze vraag:Wanneer is Parabool/Lijn=LijnDeze gegevens hebben we erbij:Neem alleen de vorm y=((X^2)+bx)/(x+c)Onderzoek welk verband er tussen b en c moet bestaan zodat:X^2+bx------- een lijn word x+cAlvast hartstikke bedankt!Nathan en John Nathan Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 18 april 2005 Antwoord Wanneer kan je in teller en noemer een eerstegraadsveelterm wegdelen? Twee oplossingen! cl maandag 18 april 2005 Re: Wanneer is parabool/lijn=lijn? Re: Wanneer is parabool/lijn=lijn? ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, wij zitten met de handen in het haar omdat we hier maar niet uitkomen. Dit is onze vraag:Wanneer is Parabool/Lijn=LijnDeze gegevens hebben we erbij:Neem alleen de vorm y=((X^2)+bx)/(x+c)Onderzoek welk verband er tussen b en c moet bestaan zodat:X^2+bx------- een lijn word x+cAlvast hartstikke bedankt!Nathan en John Nathan Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 18 april 2005
Nathan Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 18 april 2005
Wanneer kan je in teller en noemer een eerstegraadsveelterm wegdelen? Twee oplossingen! cl maandag 18 april 2005
cl maandag 18 april 2005
©2001-2024 WisFaq