\require{AMSmath} Vereenvoudigen ik moet de volgende opdracht vereenvoudigen sin4a + 2 sin2a . cos2a + cos4a het antwoord zou 1 moeten zijn en ik heb geprobeerd maar ik kom altijd op een ander antwoord uit katrie 3de graad ASO - zondag 17 april 2005 Antwoord Beste Katrien, Het is makkelijker dan je denkt! Ik herinner je even aan 2 formules, dan moet het wel lukken... (a + b)2 = a2 + 2ab + b2 cos2a + sin2a = 1 Lukt het zo? mvg, Tom td zondag 17 april 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik moet de volgende opdracht vereenvoudigen sin4a + 2 sin2a . cos2a + cos4a het antwoord zou 1 moeten zijn en ik heb geprobeerd maar ik kom altijd op een ander antwoord uit katrie 3de graad ASO - zondag 17 april 2005
katrie 3de graad ASO - zondag 17 april 2005
Beste Katrien, Het is makkelijker dan je denkt! Ik herinner je even aan 2 formules, dan moet het wel lukken... (a + b)2 = a2 + 2ab + b2 cos2a + sin2a = 1 Lukt het zo? mvg, Tom td zondag 17 april 2005
td zondag 17 april 2005
©2001-2024 WisFaq