\require{AMSmath} Kwadratisch verband? Als ik een tabel heb en er komt overal steeds 3 bij dus:X = 1, 2, 3, 4, 5, 6Y = 2, 5, 8, 11, 14, 17 Is dit dan een kwadratisch verband of niet!!!! Onbeke Leerling bovenbouw vmbo - maandag 17 juni 2002 Antwoord Niet... het is lineair! Zie Lineaire verbanden en formules. WvR maandag 17 juni 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als ik een tabel heb en er komt overal steeds 3 bij dus:X = 1, 2, 3, 4, 5, 6Y = 2, 5, 8, 11, 14, 17 Is dit dan een kwadratisch verband of niet!!!! Onbeke Leerling bovenbouw vmbo - maandag 17 juni 2002
Onbeke Leerling bovenbouw vmbo - maandag 17 juni 2002
Niet... het is lineair! Zie Lineaire verbanden en formules. WvR maandag 17 juni 2002
WvR maandag 17 juni 2002
©2001-2024 WisFaq