\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 1677 Re: Modulor van le Corbusier kan iemand mij uitleggen waarom: a(i) = 1/p2* a(i) + 1/p3* a(i) is dit omdat a(i)= 1/p0*a(i) en waarom is p2+1-p3=0, heb dit geprobeerd met vierkantsvergelijking maar zo kom ik er niet uit. PQW 3de graad ASO - woensdag 13 april 2005 Antwoord Meer dan dit kan ik niet van maken: Zou dat dan verder lukken zo? WvR woensdag 13 april 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
kan iemand mij uitleggen waarom: a(i) = 1/p2* a(i) + 1/p3* a(i) is dit omdat a(i)= 1/p0*a(i) en waarom is p2+1-p3=0, heb dit geprobeerd met vierkantsvergelijking maar zo kom ik er niet uit. PQW 3de graad ASO - woensdag 13 april 2005
PQW 3de graad ASO - woensdag 13 april 2005
Meer dan dit kan ik niet van maken: Zou dat dan verder lukken zo? WvR woensdag 13 april 2005
WvR woensdag 13 april 2005
©2001-2024 WisFaq