\require{AMSmath} Inhoud afgeknotte kegel? Ik moet de formule van de inhoud van een afgeknotte kegel weten. Kan iemand me hier mee helpen? Bij voorbaat dank. Tom Gr Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 11 april 2005 Antwoord $Inhoud = \frac{1}{3}\pi h\left( {R^2 + Rr + r^2 } \right)$ WvR maandag 11 april 2005 Re: Inhoud afgeknotte kegel? Re: Inhoud afgeknotte kegel? ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet de formule van de inhoud van een afgeknotte kegel weten. Kan iemand me hier mee helpen? Bij voorbaat dank. Tom Gr Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 11 april 2005
Tom Gr Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 11 april 2005
$Inhoud = \frac{1}{3}\pi h\left( {R^2 + Rr + r^2 } \right)$ WvR maandag 11 april 2005
WvR maandag 11 april 2005
©2001-2024 WisFaq