\require{AMSmath} Samengetelde interest hoe bereken ik het aantal procent als het beginbedrag 30.673,94 is en het eindbedrag 35.044,65 is gekregen uit 5 jaar myrna Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 10 april 2005 Antwoord Myrna, noem het jaarpercentage p.Dan moet gelden: 30.673,94(1+p/100)^5=35.044,65, dus 1+p/100=(35044,65/30673,94)^1/5=1,026999974. p=2,7%. kn zondag 10 april 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe bereken ik het aantal procent als het beginbedrag 30.673,94 is en het eindbedrag 35.044,65 is gekregen uit 5 jaar myrna Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 10 april 2005
myrna Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 10 april 2005
Myrna, noem het jaarpercentage p.Dan moet gelden: 30.673,94(1+p/100)^5=35.044,65, dus 1+p/100=(35044,65/30673,94)^1/5=1,026999974. p=2,7%. kn zondag 10 april 2005
kn zondag 10 april 2005
©2001-2024 WisFaq