\require{AMSmath} Cartesische vergelijkingen Bepaal in een geijkte ruimte een stelsel vergelijkingen van de rechte door P1 en evenwijdig met D P1(2,1,-1) D: x+y-2z+4=0 2x-y+3z-1=0 giovan 3de graad ASO - vrijdag 8 april 2005 Antwoord De richting van de rechte D is dus ook de richting van de gevraagde rechte. Ze hebben dus dezelfde richtvector. Je moet er enkel voor zorgen de gevraagde rechte door het punt P1 gaat. LL vrijdag 8 april 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal in een geijkte ruimte een stelsel vergelijkingen van de rechte door P1 en evenwijdig met D P1(2,1,-1) D: x+y-2z+4=0 2x-y+3z-1=0 giovan 3de graad ASO - vrijdag 8 april 2005
giovan 3de graad ASO - vrijdag 8 april 2005
De richting van de rechte D is dus ook de richting van de gevraagde rechte. Ze hebben dus dezelfde richtvector. Je moet er enkel voor zorgen de gevraagde rechte door het punt P1 gaat. LL vrijdag 8 april 2005
LL vrijdag 8 april 2005
©2001-2024 WisFaq