\require{AMSmath} Limiet bereken Ik vind maar niet hoe ik deze limiet moet oplossen. Ik heb eerst de regel (= 0/0) voor irrationale functies toegepast maar nu zit ik vast :( f(x) = ((Ö3+x) - (Ö3-x)) / x Kristo Overige TSO-BSO - vrijdag 8 april 2005 Antwoord Kristof, Vermenigvuldig teller en noemer met Ö(3+x)+Ö(3-x).De teller wordt dan 2x. Nu moet het wel lukken. kn vrijdag 8 april 2005 Re: Limiet bereken ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik vind maar niet hoe ik deze limiet moet oplossen. Ik heb eerst de regel (= 0/0) voor irrationale functies toegepast maar nu zit ik vast :( f(x) = ((Ö3+x) - (Ö3-x)) / x Kristo Overige TSO-BSO - vrijdag 8 april 2005
Kristo Overige TSO-BSO - vrijdag 8 april 2005
Kristof, Vermenigvuldig teller en noemer met Ö(3+x)+Ö(3-x).De teller wordt dan 2x. Nu moet het wel lukken. kn vrijdag 8 april 2005
kn vrijdag 8 april 2005
©2001-2024 WisFaq