\require{AMSmath} Bewijzen van irrationaliteit Hoe bewijs ik het volgende: Stel n is een element uit N, en n is GEEN element uit N, dan is n altijd irrationeel. Mark Student universiteit - vrijdag 14 juni 2002 Antwoord Voor n=2 en n=3 hebben we het al bewezen. Zie:Wortel 2 is irrationaalWortel 3 is irrationaalMisschien dat je daarmee zelf voor het algemene geval een heel eind komt. Lukt het niet, dan horen we het wel.. WvR vrijdag 14 juni 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bewijs ik het volgende: Stel n is een element uit N, en n is GEEN element uit N, dan is n altijd irrationeel. Mark Student universiteit - vrijdag 14 juni 2002
Mark Student universiteit - vrijdag 14 juni 2002
Voor n=2 en n=3 hebben we het al bewezen. Zie:Wortel 2 is irrationaalWortel 3 is irrationaalMisschien dat je daarmee zelf voor het algemene geval een heel eind komt. Lukt het niet, dan horen we het wel.. WvR vrijdag 14 juni 2002
WvR vrijdag 14 juni 2002
©2001-2024 WisFaq