\require{AMSmath} Van cartesiaans naar polair en omgekeerd? hoe ga ik van cartesiaans naar polair en omgekeerd patric Overige TSO-BSO - dinsdag 5 april 2005 Antwoord polair naar Cartesiaans:x = r cos$\theta$ en y = r sin$\theta$Cartesiaans naar polair:r = √(x2+y2)$\theta$ = arctan(x/y) als y$>$0$\theta$ = arctan(x/y)+$\pi$ als y$<$0 AE dinsdag 5 april 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe ga ik van cartesiaans naar polair en omgekeerd patric Overige TSO-BSO - dinsdag 5 april 2005
patric Overige TSO-BSO - dinsdag 5 april 2005
polair naar Cartesiaans:x = r cos$\theta$ en y = r sin$\theta$Cartesiaans naar polair:r = √(x2+y2)$\theta$ = arctan(x/y) als y$>$0$\theta$ = arctan(x/y)+$\pi$ als y$<$0 AE dinsdag 5 april 2005
AE dinsdag 5 april 2005
©2001-2024 WisFaq