\require{AMSmath} Integralen Ik ben op zoek naar de volgende integraal, ik heb dit al gevonden:ò(1-x3)tot25 *x5 dxIk heb de volgende substitutie toegepast:Stel u = x3du= 3x2dx= ò(1-u)tot25*u du/3= 1/3 ò(1-u)tot25* u duIk denk dat ik nu partiele integratie moet toepassen, maar hoe ?Misschien : Stel y = udv=(1-u)tot25 duHoe moet ik nu verder? Kim 3de graad ASO - maandag 4 april 2005 Antwoord Davy maandag 4 april 2005 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik ben op zoek naar de volgende integraal, ik heb dit al gevonden:ò(1-x3)tot25 *x5 dxIk heb de volgende substitutie toegepast:Stel u = x3du= 3x2dx= ò(1-u)tot25*u du/3= 1/3 ò(1-u)tot25* u duIk denk dat ik nu partiele integratie moet toepassen, maar hoe ?Misschien : Stel y = udv=(1-u)tot25 duHoe moet ik nu verder? Kim 3de graad ASO - maandag 4 april 2005
Kim 3de graad ASO - maandag 4 april 2005
Davy maandag 4 april 2005
©2001-2025 WisFaq