\require{AMSmath} E-machten Hallo, Ik zoek de afgeleide van a/e^2a Als het om e-machten gaat dan ben ik even zoek. Mvgr. Rick rick Student hbo - maandag 4 april 2005 Antwoord Beste Rick, De afgeleide van ex = ex. Voor de afgeleide van ef(x) krijg je ef(x) * f'(x), dus vermenigvuldigd met de afgeleide van f(x). Als je jouw geval even schrijft als: a*e-2a dan kan je de productregel toepassen. = (f*g)' = f'*g + g*f' Lukt het je dan? mvg, Tom td maandag 4 april 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Ik zoek de afgeleide van a/e^2a Als het om e-machten gaat dan ben ik even zoek. Mvgr. Rick rick Student hbo - maandag 4 april 2005
rick Student hbo - maandag 4 april 2005
Beste Rick, De afgeleide van ex = ex. Voor de afgeleide van ef(x) krijg je ef(x) * f'(x), dus vermenigvuldigd met de afgeleide van f(x). Als je jouw geval even schrijft als: a*e-2a dan kan je de productregel toepassen. = (f*g)' = f'*g + g*f' Lukt het je dan? mvg, Tom td maandag 4 april 2005
td maandag 4 april 2005
©2001-2024 WisFaq