\require{AMSmath} Wat is een kwadratisch verband en wat is een lineair verband? Wat is een kwadratisch verband en wat is een lineair verband? Peter- Leerling bovenbouw vmbo - donderdag 31 maart 2005 Antwoord Als x en y lineair met elkaar verbonden zijn dan bestaat er een a en een b zodat y=ax+bAls x en y kwadratisch met elkaar verbonden zijn dan bestaat er een a,b en c zodat y=ax2+bx+cKoen km donderdag 31 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is een kwadratisch verband en wat is een lineair verband? Peter- Leerling bovenbouw vmbo - donderdag 31 maart 2005
Peter- Leerling bovenbouw vmbo - donderdag 31 maart 2005
Als x en y lineair met elkaar verbonden zijn dan bestaat er een a en een b zodat y=ax+bAls x en y kwadratisch met elkaar verbonden zijn dan bestaat er een a,b en c zodat y=ax2+bx+cKoen km donderdag 31 maart 2005
km donderdag 31 maart 2005
©2001-2024 WisFaq