\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 16571 Re: Twee irrationale getallen bij elkaar optellen log2 + log5 = (log 2x5) = log10 = 1 :-) Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 30 maart 2005 Antwoord Blijf je natuurlijk het bewijs verschuldigd dat log(2) en log(5) irrationaal zijn... cl donderdag 31 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
log2 + log5 = (log 2x5) = log10 = 1 :-) Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 30 maart 2005
Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 30 maart 2005
Blijf je natuurlijk het bewijs verschuldigd dat log(2) en log(5) irrationaal zijn... cl donderdag 31 maart 2005
cl donderdag 31 maart 2005
©2001-2024 WisFaq