\require{AMSmath} Machten Ik weet dat 9^x hetzelfde is als 3^(2x), maar is 9^x ook hetzelfde als (3^x)^2 ?Groetjes Kim Kim 3de graad ASO - maandag 28 maart 2005 Antwoord (3x)2 = 3x·2 = 32x = 9xZie:Rekenregels machten en logaritmen pl maandag 28 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik weet dat 9^x hetzelfde is als 3^(2x), maar is 9^x ook hetzelfde als (3^x)^2 ?Groetjes Kim Kim 3de graad ASO - maandag 28 maart 2005
Kim 3de graad ASO - maandag 28 maart 2005
(3x)2 = 3x·2 = 32x = 9xZie:Rekenregels machten en logaritmen pl maandag 28 maart 2005
pl maandag 28 maart 2005
©2001-2024 WisFaq