\require{AMSmath} Berekenen oppervlakte veelhoek Ik moet apart de oppervlakte berekenen van de 3 vlakken. vlak 1 staat met een hoek 59 graden op vlak 2.opp 1 = 180m*180mopp 2 = 162m*162mopp 3 = ?Een hoek van vierkant 1 ligt precies in het midden van vierkant 2 (81,81) Shalle Ouder - zaterdag 26 maart 2005 Antwoord Nou vooruit een hint dan: Gaan er al een belletje rinkelen? WvR zondag 27 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet apart de oppervlakte berekenen van de 3 vlakken. vlak 1 staat met een hoek 59 graden op vlak 2.opp 1 = 180m*180mopp 2 = 162m*162mopp 3 = ?Een hoek van vierkant 1 ligt precies in het midden van vierkant 2 (81,81) Shalle Ouder - zaterdag 26 maart 2005
Shalle Ouder - zaterdag 26 maart 2005
Nou vooruit een hint dan: Gaan er al een belletje rinkelen? WvR zondag 27 maart 2005
WvR zondag 27 maart 2005
©2001-2024 WisFaq