\require{AMSmath} Tangens Wat zijn de 7 markante tangenswaarden? m.Kamp Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 8 juni 2002 Antwoord tan0° = 0 tan30° = 1/3.3 tan45° = 1 tan60° = 3 tan90° = bestaat niet tan120° = -3 tan135° = -1 tan150° = -1/3.3 tan180° = 0 Als je het liever in radialen hebt, gebruik dan de omrekenfactor 1° = 1/180.p rad Dus dan wordt bijv. een hoek van 60° gelijk aan 1/3.p MBL zaterdag 8 juni 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat zijn de 7 markante tangenswaarden? m.Kamp Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 8 juni 2002
m.Kamp Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 8 juni 2002
tan0° = 0 tan30° = 1/3.3 tan45° = 1 tan60° = 3 tan90° = bestaat niet tan120° = -3 tan135° = -1 tan150° = -1/3.3 tan180° = 0 Als je het liever in radialen hebt, gebruik dan de omrekenfactor 1° = 1/180.p rad Dus dan wordt bijv. een hoek van 60° gelijk aan 1/3.p MBL zaterdag 8 juni 2002
MBL zaterdag 8 juni 2002
©2001-2024 WisFaq