\require{AMSmath} Beeldpunten Ik zit met een probleem. Ik loop vast op t volgende:VectortransformatieA= Matrix 2 bij 2 Waarvan linksboven 0.5Ö2 rechtsboven -0.5Ö2, linksonder 0.5Ö2 en rechtsonder 0.5Ö2Daarvan kan ik de coordinaten van de beeldpunten van P=(1,0) en Q= (1,2) niet bepalen. Kom er niet uit. richar Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 23 maart 2005 Antwoord Is het niet gewoon zoiets: Zie ook Matrices, toepassingen en geschiedenis WvR woensdag 23 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zit met een probleem. Ik loop vast op t volgende:VectortransformatieA= Matrix 2 bij 2 Waarvan linksboven 0.5Ö2 rechtsboven -0.5Ö2, linksonder 0.5Ö2 en rechtsonder 0.5Ö2Daarvan kan ik de coordinaten van de beeldpunten van P=(1,0) en Q= (1,2) niet bepalen. Kom er niet uit. richar Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 23 maart 2005
richar Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 23 maart 2005
Is het niet gewoon zoiets: Zie ook Matrices, toepassingen en geschiedenis WvR woensdag 23 maart 2005
WvR woensdag 23 maart 2005
©2001-2024 WisFaq