\require{AMSmath} Wat is het verschil tussen rijen en reeksen? Wat is het verschil tussen rijen en reeksen? Stepha 2de graad ASO - maandag 21 maart 2005 Antwoord Dag StephanieEen rij is een opsomming van termen, vb :a1, a2, a3,...Een reeks is de som van de termen van een rij :s = a1 + a2 + a3 + ...ofs = $\infty$$\sum$n=1 an LL maandag 21 maart 2005 Re: Wat is het verschil tussen rijen en reeksen? ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is het verschil tussen rijen en reeksen? Stepha 2de graad ASO - maandag 21 maart 2005
Stepha 2de graad ASO - maandag 21 maart 2005
Dag StephanieEen rij is een opsomming van termen, vb :a1, a2, a3,...Een reeks is de som van de termen van een rij :s = a1 + a2 + a3 + ...ofs = $\infty$$\sum$n=1 an LL maandag 21 maart 2005
LL maandag 21 maart 2005
©2001-2024 WisFaq