\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 20963 Re: Meetkundige plaatsen - Klavervierkromme volgens mij is de oplossing (x2+y2)3=A2x2y2. In poolcoördinaten wordt dat hetzelfde als de oplossing van Christophe. Jos Jos Ar Iets anders - zondag 20 maart 2005 Antwoord Dag Jos, Je hebt gelijk, A2x2y2=(x2+y2)3 is de juiste meetkundige plaats. NB als je dat dan nog in poolcoordinaten wil zetten krijg je A2r2cos2qsin2q = r6 Of A2sin2(2q)=4r4 Christophe. Christophe dinsdag 29 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
volgens mij is de oplossing (x2+y2)3=A2x2y2. In poolcoördinaten wordt dat hetzelfde als de oplossing van Christophe. Jos Jos Ar Iets anders - zondag 20 maart 2005
Jos Ar Iets anders - zondag 20 maart 2005
Dag Jos, Je hebt gelijk, A2x2y2=(x2+y2)3 is de juiste meetkundige plaats. NB als je dat dan nog in poolcoordinaten wil zetten krijg je A2r2cos2qsin2q = r6 Of A2sin2(2q)=4r4 Christophe. Christophe dinsdag 29 maart 2005
Christophe dinsdag 29 maart 2005
©2001-2024 WisFaq