\require{AMSmath} Re: Raaklijn bepalen Ik deed t zo:(1/x)-(1/2)/x-2=2-x/2x(x-2) - Teller op gelijke noemers brengen, en dan de formule a/b/c = a/bc= -1/2x stijn 3de graad ASO - donderdag 17 maart 2005 Antwoord Beste Stijn,Hier volg ik niet goed wat je doet, bereken je de afgeleide?1/x = x-1 dus de afgeleide is:-1*x-2 = -1/x2Overigens moet je oppassen met die a/b/c.(a/b)/c = a/(bc) ¹ a/(b/c) = ac/bmvg,Tom td donderdag 17 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik deed t zo:(1/x)-(1/2)/x-2=2-x/2x(x-2) - Teller op gelijke noemers brengen, en dan de formule a/b/c = a/bc= -1/2x stijn 3de graad ASO - donderdag 17 maart 2005
stijn 3de graad ASO - donderdag 17 maart 2005
Beste Stijn,Hier volg ik niet goed wat je doet, bereken je de afgeleide?1/x = x-1 dus de afgeleide is:-1*x-2 = -1/x2Overigens moet je oppassen met die a/b/c.(a/b)/c = a/(bc) ¹ a/(b/c) = ac/bmvg,Tom td donderdag 17 maart 2005
td donderdag 17 maart 2005
©2001-2024 WisFaq