\require{AMSmath} Een vergelijking oplossen met verschillende machten 80000·p-0.8+30000·p-0.4=5Ik kom er niet uit hoewel ik weet dat het oplosbaar moet zijn. Jurjen Student universiteit - donderdag 17 maart 2005 Antwoord Jurjen, Stel p-0,4=x, dan is x2=p-0,8.Invullen en oplossen. Moet wel lukken. kn donderdag 17 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
80000·p-0.8+30000·p-0.4=5Ik kom er niet uit hoewel ik weet dat het oplosbaar moet zijn. Jurjen Student universiteit - donderdag 17 maart 2005
Jurjen Student universiteit - donderdag 17 maart 2005
Jurjen, Stel p-0,4=x, dan is x2=p-0,8.Invullen en oplossen. Moet wel lukken. kn donderdag 17 maart 2005
kn donderdag 17 maart 2005
©2001-2024 WisFaq