\require{AMSmath} Dubbele hoeken Wat is tan(x/2)? Niels Overige TSO-BSO - woensdag 16 maart 2005 Antwoord Beste Niels,Dubbele-hoek formules halveren de hoek, voor de tangens volgens:tan(2x) = 2tan(x)/(1-tan2(x))of in jouw geval:tan(x/2) = 2tan(x/4)/(1-tan2(x/4))Jij bedoelde misschien eerder om van x/2 naar x te gaan? Daar kan je deze standaardformules niet voor gebruiken, tenzij in omgekeerde richting.mvg,Tom td woensdag 16 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is tan(x/2)? Niels Overige TSO-BSO - woensdag 16 maart 2005
Niels Overige TSO-BSO - woensdag 16 maart 2005
Beste Niels,Dubbele-hoek formules halveren de hoek, voor de tangens volgens:tan(2x) = 2tan(x)/(1-tan2(x))of in jouw geval:tan(x/2) = 2tan(x/4)/(1-tan2(x/4))Jij bedoelde misschien eerder om van x/2 naar x te gaan? Daar kan je deze standaardformules niet voor gebruiken, tenzij in omgekeerde richting.mvg,Tom td woensdag 16 maart 2005
td woensdag 16 maart 2005
©2001-2024 WisFaq