\require{AMSmath} Substitutieregel Ik zoek de volgende integraal: (1-sin2x)/ ( 2x+cos2x) dxKan u mij mischien helpen ? Kim Va 3de graad ASO - maandag 14 maart 2005 Antwoord Ik neem aan dat je de voorbeelden op 2. Substitutiemethode al bekeken en begrepen hebt.In dit geval gaan het dus om f(x)=ln(x) en g(x)=2x+cos(2x).Kies t=2x+cos(2x) en dan uitwerken... WvR maandag 14 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zoek de volgende integraal: (1-sin2x)/ ( 2x+cos2x) dxKan u mij mischien helpen ? Kim Va 3de graad ASO - maandag 14 maart 2005
Kim Va 3de graad ASO - maandag 14 maart 2005
Ik neem aan dat je de voorbeelden op 2. Substitutiemethode al bekeken en begrepen hebt.In dit geval gaan het dus om f(x)=ln(x) en g(x)=2x+cos(2x).Kies t=2x+cos(2x) en dan uitwerken... WvR maandag 14 maart 2005
WvR maandag 14 maart 2005
©2001-2024 WisFaq