\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 31678 Re: Laplace getransformeerde Okee, maar ub(t)= 0 tb 1 t=b Heb je ook een idee hoe je hem dan oplost? joshua Student hbo - maandag 14 maart 2005 Antwoord joshua, twee keer partieel integreren voot t van b naar ¥. Groetend, kn dinsdag 15 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Okee, maar ub(t)= 0 tb 1 t=b Heb je ook een idee hoe je hem dan oplost? joshua Student hbo - maandag 14 maart 2005
joshua Student hbo - maandag 14 maart 2005
joshua, twee keer partieel integreren voot t van b naar ¥. Groetend, kn dinsdag 15 maart 2005
kn dinsdag 15 maart 2005
©2001-2024 WisFaq