\require{AMSmath} Rekenkundige rijen Bepaal 4 gehele getallen die een rekenkundige rij vormen als hun som=24 en hun product=945 bieke 2de graad ASO - zaterdag 12 maart 2005 Antwoord Bieke,Ontbind 945 in factoren.945=33*5*7=3*5*7*9.Klaar is ...Groetend kn zaterdag 12 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal 4 gehele getallen die een rekenkundige rij vormen als hun som=24 en hun product=945 bieke 2de graad ASO - zaterdag 12 maart 2005
bieke 2de graad ASO - zaterdag 12 maart 2005
Bieke,Ontbind 945 in factoren.945=33*5*7=3*5*7*9.Klaar is ...Groetend kn zaterdag 12 maart 2005
kn zaterdag 12 maart 2005
©2001-2024 WisFaq