\require{AMSmath} Differentiëren van f(x)= xex + 4 Hallo,Het gaat om de volgende opgave:f(x)= xex + 4Volgens het antwoordenboekje is het het volgende:f'(x)= 1 · ex + x · exf'= (1 + x) exIk snap die eerste stap niet en waar laten ze die 4?Alvast bedankt! Aagje Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 11 maart 2005 Antwoord Volgens de 0. Basisregels geldt:f(x)=af'(x)=0Verder is het een kwestie van gebruik maken van de 3. Productregel. Het gaat immers om het product van de functie y=x en y=ex. Toch? WvR vrijdag 11 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Het gaat om de volgende opgave:f(x)= xex + 4Volgens het antwoordenboekje is het het volgende:f'(x)= 1 · ex + x · exf'= (1 + x) exIk snap die eerste stap niet en waar laten ze die 4?Alvast bedankt! Aagje Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 11 maart 2005
Aagje Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 11 maart 2005
Volgens de 0. Basisregels geldt:f(x)=af'(x)=0Verder is het een kwestie van gebruik maken van de 3. Productregel. Het gaat immers om het product van de functie y=x en y=ex. Toch? WvR vrijdag 11 maart 2005
WvR vrijdag 11 maart 2005
©2001-2024 WisFaq