\require{AMSmath} Logaritmische vergelijkingen hoe bereken ik 4logx.xlog7=3.2logx+8logx3 ik kan er echt geen weg mee uit raf 3de graad ASO - zondag 6 maart 2005 Antwoord Herleid alle logaritmen naar grondtal 2. Links bekom je dan : 1/2.2log7 Rechts bekom je : 2logx4 Dus : 2log7 = 2logx8 Of : 7 = x8 Dus x = 71/8 = 1.275373 LL zondag 6 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe bereken ik 4logx.xlog7=3.2logx+8logx3 ik kan er echt geen weg mee uit raf 3de graad ASO - zondag 6 maart 2005
raf 3de graad ASO - zondag 6 maart 2005
Herleid alle logaritmen naar grondtal 2. Links bekom je dan : 1/2.2log7 Rechts bekom je : 2logx4 Dus : 2log7 = 2logx8 Of : 7 = x8 Dus x = 71/8 = 1.275373 LL zondag 6 maart 2005
LL zondag 6 maart 2005
©2001-2024 WisFaq