Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Logistische groei

Ik zoek de formule van logistische groei. De onderstaande getallen zijn gegeven. Ik weet echter niet hoe ik de formule helemaal kan uitrekenen. Ik heb het al geprobeerd met de antwoorden op deze site. Zou u mij aub het antwoord kunnen geven

Het gaat om de groei van bomen tot een bepaald maximum. N is het aantal jaren en L is de lengte van de boom
N	L		N	L
1 0.8 11 22.5
2 1.2 12 24.2
3 1.8 13 25.4
4 2.7 14 26.1
5 3.9 15 26.6
6 5.8 16 26.9
7 8.6 17 27.1
8 12.8 18 27.2
9 17.2 19 27.3
10 20.2 20 27.3

arjan
Student hbo - zondag 6 maart 2005

Antwoord

Curve-Expert zegt:
Logistic Model: y=a/(1+b*exp(-cx))
Coefficient Data:
a = 27.260427
b = 99.423345
c = 0.56073116
Dit kan ook met een grafische rekenmachine als de CASIO CFX-9850GB PLUS of een TI83 plus. Ik weet niet precies wat je wilt... alleen het antwoord of ook een 'handmatige' berekening. We horen 't wel weer...

WvR
vrijdag 18 maart 2005

Re: Logistische groei

©2001-2024 WisFaq