\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 34867 Re: Bijzondere hoeken, sinus en cosinus Okey, maar ik begrijp nog niet echt hoe ik nou van sin(450) op een antwoord van $\eqalign{\frac{1}{2}}\sqrt{2}$ kom. Jos Br Student hbo - zaterdag 5 maart 2005 Antwoord $\eqalign{ & {\text{sinus = }}\frac{{{\text{overstaande rechthoekszijde}}}}{{{\text{schuine zijde}}}} \cr & \sin 45^\circ = \frac{1}{{\sqrt 2 }} = \frac{1}{2}\sqrt 2 \cr}$Zie Rekenen met wortels (helemaal onderaan!) WvR zaterdag 5 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Okey, maar ik begrijp nog niet echt hoe ik nou van sin(450) op een antwoord van $\eqalign{\frac{1}{2}}\sqrt{2}$ kom. Jos Br Student hbo - zaterdag 5 maart 2005
Jos Br Student hbo - zaterdag 5 maart 2005
$\eqalign{ & {\text{sinus = }}\frac{{{\text{overstaande rechthoekszijde}}}}{{{\text{schuine zijde}}}} \cr & \sin 45^\circ = \frac{1}{{\sqrt 2 }} = \frac{1}{2}\sqrt 2 \cr}$Zie Rekenen met wortels (helemaal onderaan!) WvR zaterdag 5 maart 2005
WvR zaterdag 5 maart 2005
©2001-2024 WisFaq