Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Oppervlakte meten

wat is de oppervlakte in m2 van een gebouw met a=33 mm en b= 75 mm op een kaart met een schaal van 1 op 200

mine c
Iets anders - donderdag 3 maart 2005

Antwoord

1 mm op de kaart is 200 mm is werkelijkheid
1 mm op de kaart is 0,2 m in werkelijkheid
33 mm komt overeen met 6,6 m
75 mm komt overeen met ... m
lengte x breedte = ... m2
tada....

WvR
donderdag 3 maart 2005

©2001-2024 WisFaq