\require{AMSmath} Gonio vergelijkingen Hoe kan ik 5sin3x=4 oplossen? Peter Student hbo - vrijdag 31 mei 2002 Antwoord sin3x = 4/5 waaruit volgt sinx = 0,9283.... waaruit volgt sinx = sin1,1899 waaruit dan x = 1,1899 + k.2p of x = p-1,1899 + k.2p enz. MBL zaterdag 1 juni 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik 5sin3x=4 oplossen? Peter Student hbo - vrijdag 31 mei 2002
Peter Student hbo - vrijdag 31 mei 2002
sin3x = 4/5 waaruit volgt sinx = 0,9283.... waaruit volgt sinx = sin1,1899 waaruit dan x = 1,1899 + k.2p of x = p-1,1899 + k.2p enz. MBL zaterdag 1 juni 2002
MBL zaterdag 1 juni 2002
©2001-2024 WisFaq