\require{AMSmath} Herleiden Hoe herleid ik de volgende formule: sin(1/2 -2x)*cos( -2x)+sin(-2x)+sin(-2x)*cos(1/2 -2x) Jos Student hbo - vrijdag 31 mei 2002 Antwoord sin(½p-2x) = cos2x cos(p-2x) = -cos2x sin(-2x) = -sin2x cos(½p-2x) = sin2x. Alles aan elkaar plakken geeft dan: cos2x.-cos2x - sin2x -sin2x.sin2x ofwel -(cos22x+sin22x) - sin2x = -1 - sin2x MBL zaterdag 1 juni 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe herleid ik de volgende formule: sin(1/2 -2x)*cos( -2x)+sin(-2x)+sin(-2x)*cos(1/2 -2x) Jos Student hbo - vrijdag 31 mei 2002
Jos Student hbo - vrijdag 31 mei 2002
sin(½p-2x) = cos2x cos(p-2x) = -cos2x sin(-2x) = -sin2x cos(½p-2x) = sin2x. Alles aan elkaar plakken geeft dan: cos2x.-cos2x - sin2x -sin2x.sin2x ofwel -(cos22x+sin22x) - sin2x = -1 - sin2x MBL zaterdag 1 juni 2002
MBL zaterdag 1 juni 2002
©2001-2024 WisFaq