\require{AMSmath} Haakjes wegwerken Hoe kan ik bij de volgende opgaven de haakjes wegwerken?y=(x+5)(x+2)a=(n-2)(n+4) ben fl Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 27 februari 2005 Antwoord Er zijn verschillende manieren voor... De antwoorden: (x+5)(x+2)=x2+2x+5x+10=x2+7x+10 (n-2)(n+4)=n2+4n-2n-8=n2+2n-8 Zie ook Formule zonder haakjes schrijven. WvR zondag 27 februari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik bij de volgende opgaven de haakjes wegwerken?y=(x+5)(x+2)a=(n-2)(n+4) ben fl Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 27 februari 2005
ben fl Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 27 februari 2005
Er zijn verschillende manieren voor... De antwoorden: (x+5)(x+2)=x2+2x+5x+10=x2+7x+10 (n-2)(n+4)=n2+4n-2n-8=n2+2n-8 Zie ook Formule zonder haakjes schrijven. WvR zondag 27 februari 2005
WvR zondag 27 februari 2005
©2001-2024 WisFaq