\require{AMSmath} 2e graads functies Ik heb een functie f(x)=x2-2x. Ik loop vast bij het omzetten van de formule naar: x= ..... Weten jullie het antwoord? E. Bro Student hbo - vrijdag 25 februari 2005 Antwoord Je zult het in twee delen moeten doen! Hopelijk helpt dat... WvR zondag 27 februari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een functie f(x)=x2-2x. Ik loop vast bij het omzetten van de formule naar: x= ..... Weten jullie het antwoord? E. Bro Student hbo - vrijdag 25 februari 2005
E. Bro Student hbo - vrijdag 25 februari 2005
Je zult het in twee delen moeten doen! Hopelijk helpt dat... WvR zondag 27 februari 2005
WvR zondag 27 februari 2005
©2001-2024 WisFaq