\require{AMSmath} 1+1=1 Hoe kan je dit bewijzen? Ine Student universiteit - donderdag 30 mei 2002 Antwoord O, altijd gedacht dat 1+1=10 (binair!), maar op onderstaande website staan meer vreemde dingen... zgn. drogredeneringen. Omdat daar blijkt dat 1=2 lijkt me een gevolg dat 1+1 dan ook 1 moet zijn. Zie Pythagoras drogredeneringen WvR donderdag 30 mei 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan je dit bewijzen? Ine Student universiteit - donderdag 30 mei 2002
Ine Student universiteit - donderdag 30 mei 2002
O, altijd gedacht dat 1+1=10 (binair!), maar op onderstaande website staan meer vreemde dingen... zgn. drogredeneringen. Omdat daar blijkt dat 1=2 lijkt me een gevolg dat 1+1 dan ook 1 moet zijn. Zie Pythagoras drogredeneringen WvR donderdag 30 mei 2002
Zie Pythagoras drogredeneringen
WvR donderdag 30 mei 2002
©2001-2024 WisFaq