\require{AMSmath} Herleiden hoe herleid je deze formule? 3r+6B= ----- r+2 Maryam Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 23 februari 2005 Antwoord (3r+6)=3(r+2) Dus (3r+6)/(r+2)=3(r+2)/(r+2)=3 (als r ongelijk is aan -2) hk woensdag 23 februari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe herleid je deze formule? 3r+6B= ----- r+2 Maryam Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 23 februari 2005
3r+6B= ----- r+2
Maryam Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 23 februari 2005
(3r+6)=3(r+2) Dus (3r+6)/(r+2)=3(r+2)/(r+2)=3 (als r ongelijk is aan -2) hk woensdag 23 februari 2005
hk woensdag 23 februari 2005
©2001-2024 WisFaq